Чакат Спас Русев на „Герена“, най-накрая Левски се раздели с недоразумението Краси Пералнята

2220
Чакат Спас Русев на „Герена“

Досегашният собственик на Левски Спас Русев е чакан на „Герена“ днес. Той трябва да представи на администрацията новия изпълнителен директор Павел Колев. Засега Спас Русев не е коментирал публично промените в Левски. Същото се отнася и за новата силна фигура Павел Колев, пише „Тема спорт“. В следващите часове се очаква да бъде представен и новият треньор Георги Дерменджиев. Със сигурност в клуба ще има промени на всички нива. Тимът вече има нов треньор в лицето на Дерменджиев. Досегашният шеф Красимир Иванов също сдава постовете си. Готвят се рокади в школата и скаутското звено.

Досегашният шеф в Левски Красимир Иванов ще се раздели с постовете си. До петък той бе изпълнителен директор на „сините“. Такъв вече е Павел Колев.
Иванов бе и финансов директор на клуба. Тази длъжност също ще бъде овакантена от него. Всичко това ще бъде официализирано тази седмица, пише „Тема спорт“. Красимир Иванов дойде в Левски по покана на Спас Русев. Това стана през есента на 2016 година. В началото той бе само финансов директор, а след това и изпълнителен такъв, заедно с Диана Иванова. В последната година имаше доста забележки към работата му, както от един от акционерите – тръст „Синя България“, така и от много фенове на Левски.

Коментари