Черни облаци на Герена: Нова фирма погна Левски в съда, иска клубът да бъде обявен във фалит (СНИМКА)

1673

Пореден проблем се появи пред Левски! Още една фирма иска „сините“ да бъдат обявени в несъстоятелност. От „Глобъл Мениджмънт“ ЕООД (Global Management Agency) се обърнаха към Софийския градски съд, съобщи преди минути агенция „Блиц“. Фирмата на известния футболен мениджър Николай Жейнов е подала иск, с който настоява за обявяване на Левски в несъстоятелност.
Агентът претендира, че има просрочени вземания от клуба от „Герена“ в размер на повече от 100 хиляди лева.
Жейнов, който наскоро стана дядо, четири или пет пъти е напомнял на „сините“ с уведомителни писма, с които е настоявал парите да му бъдат изплатени. Но това така и не се е случило.

Примката се затяга, Левски получи много мрачна новина от съдаОкръжен съд Варна се произнесе по делото между Черно море и Левски за трансфера на футболиста Мехди …Dec 28 2018bgsport.net

Пред медията Жейнов потвърди информацията и уточни, че от няколко месеца ръководството на Левски е спряло комуникацията си с него. Преди това многократно му е било обещавано, че „сините“ ще му се издължат.
Жейнов има заслуга за привличането на няколко класни чужденци в Левски начело с Габриел Обертан. Той помогна на „сините“ и за румънския нападател Серджиу Буш.
Припомняме, че наскоро и друга фирма се обърна към Софийския градски съд с иск за обявяването на Левски в несъстоятелност. От „Титан 77“ претендираха за неполучена сума от „сините“, а впоследствие оттеглиха молбата си.Левски се сети за доказал се у нас чужденец, на „Герена“ го искат като свободен агентЛевски отново има апетити към португалското крило Педро Еуженио, твърдят колегите от „Тема спорт“. Д…Dec 27 2018bgsport.net

Коментари