Чистката в Левски: Изхвърча още един шеф и обяви смяната на треньора за грешка

2027
левски

Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев продължава с чистката в клуба. След вчерашната смяна на треньора Славиша Стоянович с Георги Дерменджиев, днес главният мениджър на „сините“ Кирил Вангелов беше освободен от поста, информираха колегите от „Спортал“. Това се случи на срещата между него и Колев, който обявил на бившия защитник, че не влиза в плановете на новото ръководство.
Отговарящият за скаутското звено предостави цялата информация около тима, като разкри пред новия силен човек, с какви футболисти се водят преговори, на които постове отборът трябва да бъде подсилен, а също така кои футболисти е добре да бъдат продадени.
Двамата изгледаха заедно голяма част от първото занимание на Дерменджиев, след което директорът отиде по срещи. Вангелов напуска лагера на „сините“, като се очаква утре да се завърне в България.Чичо Гошо: Добрякът, който ще командва Левски с „невидимия камшик“Вятърът на промяната в Левски задуха силно, а с него дойде и новият старши-треньор на клуба. С тежка…Jan 22 2019bgsport.net

Той беше част от скаутското звено от близо десет години без пауза от няколко месеца при Георги Иванов-Гонзо.
„За мен смяната на треньора в този момент на подготовката е грешка. Никога хората няма да ме чуят да кажа една дума срещу Левски. Обидно ми е било, че съм обвиняван за грешки в трансферите, с които нямам общо. Съвсем спокойно мога да заявя, че съм левскар и обичам Левски повече от по-голямата част на феновете, които критикуват. Моето мнение е, че треньорът в Левски трябва да задава профилите на играчи, които иска да бъдат привлечени, а не той да взима крайното решение. То трябва да бъде политика на клуба. През последните години се смениха много треньори, като именно заради това има и такова голямо текучество на футболисти. Треньор идва и казва не искам този и този, след което идва друг и така… Пожелавам успех на Левски“, коментира Кирил Вангелов.
Припомняме, че от вчера и Красимир Иванов се прости с директорския си пост в Левски. Той досега беше изпълнителен директор.Мъри Стоилов: Левски има пари, но не е готов за менСтанимир Стоилов, който отскоро не е национален селекционер на Казахстан, коментира ситуацията в Лев…Jan 21 2019bgsport.net

Коментари