Чистката на „Герена“ продължава: Левски се отказва от твърд титуляр

2281
Живко Миланов

Привличането на Живко Миланов в Левски общо взето сложи край на казуса с Милош Цветкович. Сърбинът има договор със „сините“ до края на сезона.
29-годишният краен защитник вече отказа едно предложение от шефовете за нов контракт, а по всичко изглежда, че второ такова няма да получи, пише „Тема спорт“. Очаква се през пролетта Миланов да бъде титуляр в дясната зона на отбраната, а Цветкович негова резерва.
След края на сезона Милош ще напусне Левски като свободен агент.
Сърбинът дойде на „Герена“ преди година и половина. Оттогава той е твърд титуляр, като изигра за „сините“ 60 мача.Трансферът е факт: Левски взе герой от приказката на Мъри и НаскоЛевски официализира привличането на крайния защитник Живко Миланов. Договорът на бранител е за срок …Feb 11 2019bgsport.net

Междувременно Живко Миланов направи първа тренировка с новия си клуб. Преди нея бранителят беше посрещнат от няколко „сини“ привърженици, които го поздравиха за третото му завръщане на „Герена“.
Крайният защитник се включи наравно във вечерното занимание на вековниците, което подсказва, че той ще бъде на разположение още за първия официален мач на столичани. Припомняме, че Левски приема у дома състава на Локомотив (Пд).
Договорът на Миланов с третия във временното класиране е за 1,5 години, като се очаква да измести от титулярните 11 сърбина Милош Цветкович.Търпението свърши: Левски гони още един ялов нападателЛевски вече търси отбор, на който да преотстъпи централния нападател Сержиу Буш. Румънецът не е успя…Feb 10 2019bgsport.net

Коментари