Чистка на Герена: Павел Колев би шута на голяма легенда

1167
левски

Даниел Боримиров вече не заема досегашната си длъжност в редиците на гранда Левски.

Дългогодишният футболист и управник преустановява дейността си като директор на Детско-юношеската школа на клуба.Божинката избухна. A Левски кога?Казват, че всичко е добре, щом свърши добре. Но ФК Левски отдавна не се вписва в никакви постулати и…May 31 2019bgsport.net

Боримиров е сред емблематичните за „сините“ фигури в историята, като е преминал през почти всички възможни позиции на „Герена“ през годините.

Информацията за промяната в професионалния му статус бе оповестена то „Дарик“.

Боримиров, както и главният методист на клуба Нестор Юруков, са уведомени от Павел Колев, че вече няма изпълняват своите задължения. Боримиров е събрал треньорите от школата, за да им съобщи новината.

В същото време стана ясно, че старши-треньорът на Левски Петър Хубчев събира отбора за първа тренировка на 10 юни 2019 година в 10:00 часа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, съобщава официалният сайт на столичани.

След нея тимът заминава за първия си лагер, който ще се проведе в Добринище. За 16 юни е предвидена контрола, като съперникът все още се уточнява и веднага след това играчите се прибират в София.

Втората част от предсезонната подготовка стартира на 18.06.2019 година, когато отборът отпътува за Австрия, където ще остане до 02.07.2019. Предвидените контроли на австрийска земя са следните:

23.06. срещу Ред Бул Бразил
25.06. срещу Зенит (Санкт Петербург)
01.07. срещу Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен)
02.07. срещу Йънг Бойс
На 03.07 тимът се прибира и ще се подготвя в София до началото на официалните срещи.Задача №1 в Левски: Търсят спешно купувач на Станислав КостовОтборът на Левски почти сигурно ще се раздели със своя голмайстор Станислав Костов. Според „Меридиан…May 30 2019bgsport.net

Коментари