Най-накрая селекцията на Левски стартира, „сините“ подписаха с гръцки анонимник

815
селекцията на Левски стартира

Левски обяви първото си ново попълнение. Това е гръцкият защитник Янис Каргас, който подписа за 3 години със „сините“. От началото на годината 24-годишният бранител бе част от гръцкия ПАС Янина, който изпадна от елита. Преди това Каргас бе част от беларуския Динамо (Брест), с който грабна Купата на страната.

Кариерата на Каргас започва в родния му Кавала, освен това е играл за Фостирас, Паначаики, Платаниас и Паниониос в Гърция. Той има скромния актив от само 32 мача в елита на южната ни съседка.

Според „Тема спорт“ в Левски пристига и националният страж на Черна гора Милан Миятович. Той е на 31 години и ще излезе без пари на Левски, защото договорът му с Будучност изтича в края на месеца.

Миятович бе твърд титуляр в тима от Подгорица през последните два сезона и бе част от националния тим в квалификациите за Евро 2020. Той остана на резерва на стадион „Васил Левски“ срещу България, но бе титуляр в мачовете срещу Чехия и Косово.

Освен за Будучност, Миятович е играл за отборите на Рудар, Бокели и Дечич в родината си, както и Мес Керман и Зоб Ахан в Иран. Миятович идва на „Герена“ за да се конкурира за вратарския пост с Николай Михайлов.

Коментари