За ЧРД на Мъри: ПОТВЪРДЕНО – сделка няма! Шолак би шута на Левски

321
Sport Republic

Във връзка с големия обществен интерес към потенциалната сделка между United Group и/или Sport Republic, свързана със собствеността на Левски, бих искал да ви информирам, че преговорите за придобиване на клуба завършиха неуспешно. Това обяви сръбският милиардер Драган Шолак.

В официалната си позиция до медиите бизнесменът заяви:

Положихме сериозни усилия и приложихме цялата си професионална експертиза, за да преструктурираме основно дълговете на ФК Левски и да развием стабилен бизнес модел, който да гарантира устойчив успех на клуба – както очакват многобройните поддръжници и фенове на Левски в България. За съжаление не постихнахме успех“, подчерта Шолак – основател и председател на Надзорния съвет на United Group, водещ инвеститор в Sport Republic. Бих искал да изразя специалната си благодарност към министъра на младежта и спорта г-жа Весела Лечева и българските институции за подкрепата и ангажираността им по време на целия процес.

Леденият душ пък обля „сините“ навръх рождения ден на Бащата на правилния футбол Станимир Стоилов, който навършва днес 56 години.

Коментари