Скандалите и драматичните събития на Лаута през този сезон нямат край. Ръководството на Локомотив (Пловдив) е пуснало предизвестие за прекратяване на договорите на двама служители в клуба, а в същото време трети служител сам е поискал да напусне и на свой ред също е подал едномесечно предизвестие, информира Plovdiv24.bg.
Принудени да напуснат са били управителят на стадиона Никола Николов – Гунди и служителят Трайчо, който работи на бариерата на входа на комплекс „Локомотив“. Мотивът за тяхното уволнение е повече от странен – те не били попречили на италианския бизнесмен Бенедето Манчини и са допуснали той да влезе необезпокояван на стадиона, за да подаде официалната си оферта за купуване на клуба.
Plovdiv24.bg припомня, че комплекс „Локомотив“ все още е общинска собственост и никой не може по какъвто и да е повод да забрани на граждани да влизат на територията му през деня в работно време. През въпросния вход на бариерата минават фенове, спортисти и треньори от 5-те клуба, намиращи се на територията на комплекса, както и всеки автомобил, който заплати вход от 2 лева.Манчини, който обеща чудеса на Локомотив (Пловдив), бил собственик и на Лацио, ето какво точно е направилКореспондентът на bTV в Италия Вера Найденова разказа за миналото на кандидат-купувача на Локомотив …Dec 1 2017bgsport.net

Търкания с ръководството има и администраторът и легенда на клуба Николай Курбанов, на когото му писнало и вече е подал оставка, пускайки едномесечно предизвестие за напускане, научи още нашата медия. Шефовете на Локо опитали да обвинят Курбанов за гаф, който самите те са направили, подписвайки договор с треньора на вратарите Здравко Букарица.
Оказало се обаче, че въпросният специалист, докаран по настояване на старши треньора Бруно Акрапович, не притежава необходимия лиценз за треньор на вратарите. Според нормативните разпоредби на БФС всеки един клуб в Първа лига трябва да има лицензиран треньор на вратарите.
От футболната ни централа са направили компромис и са дали отсрочка на черно-белите до началото на пролетния полусезон да намерят подходящ специалист. Заплашени с уволнение са и работниците по поддръжката на стадиона, като тяхната съдба ще се решава в понеделник.Италианският бизнесмен с големи обещания: Ще доведа футболисти от цял свят в Локо (Пловдив), готов съм с проектИталианският бизнесмен Бенедето Манчини даде своя официална пресконференция за намеренията му към со…Nov 30 2017bgsport.net

Коментари