Опростачването на Локомотив (Пловдив) върви с пълна сила, на „Лаута“ май останаха само мишки

1740
Крушарски Левски

Привържениците на един от най-популярните клубове у нас до скоро с гордост обичаха да казват, че абревиатурата на Локо означава Любим Отбор на Културната Общественост. И имаха основание за това. Целият пловдивски културен елит на ХХ век бе прегърнал черно-бялата идея. Като почнеш от гениалния художник Георги Божилов (Слона), съпругата му Катя Паскалева, дядото на Цвети Пиронкова – Енчо Пиронков, Стефан Мавдодиев, Коко Азарян.
Сега това е на път да бъде стъпкано от говедарския ботуш на Христо Крушарски и прословутите му директори с елечета, джапанки и бутилка бг водка в джоба. Особено показателно за стремителното пропадане на този толкова важен за футбола ни клуб са последните събития.
Снощи бе разкаран безцеремонно и по ботушарски една от легендите. За Христо Колев се оказва, че няма място в родния му клуб, въпреки че половината стадион е построен с пари от трансфера му в Гърция.Христо Крушарски не се бави изобщо – Локомотив (Пловдив) вече има нов треньор, чужденец поема „смърфовете“Локомотив (Пловдив) официално обяви раздялата с треньора Войн Войнов и назначението на неговия замес…Oct 31 2017bgsport.net

Черешката на тортата обаче бе представянето на новия старши треньор. Бруно Акропович може да е качествен специалист, желаем му успех. Никой от отговорните фактори в Локомотив обаче не посмя да излезе да го представи. Спортният шеф Чавдар Цветков и онези с джапанките и елечетата се бяха свили като мишки в кабинетите и бяха пуснали клетите чистачки да слухтят. Евтино и долнопробно, нали? Съвсем по говедарски.
Акропович бе представен от пресаташето, което пък бе по анцуг. Любим Отбор на Културната Общественост ли? Стига, майтап! Това вече няма как да е така, след като баш босът Крушарски по байганьовски тръби, че „си слага на оная работа шайката гейове”. Че щял сам да си гледа мачовете и че не му пукало, че стадионът е празен. Апропо, на мача с Етър нямаше и 300 души.
И после да не се чудим защо футболът ни е на това дередже, след като такива хора го управляват.Преди минути! Локомотив (Пловдив) остана без треньор. Войн Войнов напусна след успех с 2:0 над ЕтърВойн Войнов няма да бъде повече треньор на Локомотив (Пловдив). Това разкри самият той след победата…Oct 30 2017bgsport.net

Димитър Апостолов, БЛИЦ

Коментари