Последна надежда! Феновете на Локо (Пд) молят Камбуров и Крушарски да заровят томахавките

594
Крушарски Левски

Група привърженици на Локомотив (Пловдив) разпространиха писмо, чрез което призовават за бързо решаване на проблема с напусналия капитан Мартин Камбуров. В текста, подписан от над 70 души, са призовани двете страни – самият Мартин и президентът на клуба Христо Крушарски, да си подадат ръка и конфликтът да бъде решен в полза на футбола и в полза на клуба.
В писмото, озаглавено „Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив“, се казва, че не става дума за „някакъв футболист“, а за човек, който в последните години се е превърнал в емблема на клуба.
Пълният текст на писмото:Марто Камбуров е прав – той е Локо Пд, а Крушарски лиши клуба от единствения му активИмах една мечта! Да видя последния мач на Мартин Камбуров с черно-бялата фланелка на Локомотив Пловд…Jul 20 2017bgsport.net

„Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив“
Преди около десетина дни конфликт между собственик и футболист доведе до напускането на последния. Нищо по-естествено и едва ли би имало такова значение, ако се отнасяше за „някакъв футболист“. Но отбора напусна Мартин Камбуров – Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, човекът, превърнал се в емблема за Локомотив! Човекът, носил радост, гордост, незабравими преживявания за черно-бялата публика толкова години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с Ботев!
И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!! Не, това е нелепо, безумно и абсурдно!!! Затова призоваваме:
Мартине, преглътни горчилката и емоциите и в името на Локомотив и хилядите привърженици, които те обичат, се върни в отбора! Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си. . . ! Ти си нужен на Локомотив и Локомотив е нужен на теб!
Г-н Крушарски, Вие сте „Капитана на кораба“ и това е безспорно! Като опитен и зрял ръководител очакваме да проявите разум, далновидност и разбиране и да върнете Мартин Камбуров! Хората ще оценят по достойнство този жест!“.
От инициативна група привърженици на Локомотив Пловдив.Камбуров на раздяла: Локо е Зума, Бащата, Садъков, публиката, а не Крушарски! Но той поръчва музикатаГолемият голмайстор на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров си тръгна окончателно от стадиона в пловд…Jul 18 2017bgsport.net

Източник: БЛИЦ

Коментари