Зума погреба Подуяне: Тяхното не е футбол, а мъка

898
христо бонев

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че тимът е длъжен да отстрани черногорския Искра (Даниловград) и да се класира за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

„Ако футболистите подходят със същата сериозност и отговорност, както срещу Славия, мисля, че този отбор от Черна гора, за когото досега не бях чувал, няма да е никакво препятствие за нас. Футболистите са длъжни да отстранят този съперник, защото Христо Крушарски полага изключително големи грижи за всички – треньори и футболисти. Все пак преди година на първото препятствие имахме доста по-сериозен опонент – Спартак Търнава“, каза Зума пред „Тема Спорт“.

„Със започването на първенството победата над Славия бе най-добрият ни мач. Това обаче е вече нещо нормално за нас като отбор. Очевидно е, че загубата от Ботев (Пловдив) на старта е преодоляна. Набираме скорост. Аз мисля, че дори и срещу Ботев можеше да има друг резултат, ако мачът с Лудогорец за Суперкупата бе след дербито. Защото бе видно, че се подведоха по еуфорията от успеха в Разград, имаше и отпускане, и умора. Срещите бяха през няколко дни. Самочувствието изигра лоша шега. Мислеха си, че мачът с Ботев ще е много лесен. Вярвам, че са си взели поуки и с черногорците това няма да се повтори“, допълни легендата на Локо и България.

Зума, който по време на изказването гледа Левски – Царско село, заяви: „Ужас, какво се случва с Левски? Те се мъчат, това не е футбол.“

Коментари