Абсолютният футболен анонимник Ангел Петричев използва личния си профил във Фейсбук, за да отговори на част от нападките, които треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отправи към клуба от Разград.
Петричев язвително засяга Ел Голеадор за неговите треньорски качества, натрупани дългове и тежко загубени избори за президент на БФС. Интересно е дали невзрачният чиновник от Делиормана ще се осмели да изрече и една десета от „смелото“ си изявление в социалната мрежа, ако се озове очи в очи с един от най-големите нападатели в българския футбол.
Ето какво написа футболното чудо от Разград:На Домусчиев му писна от некадърника Здравков, Лудогорец вече търси нов треньорРъководството на „Лудогорец“ обмисля смяна на треньора Антони Здравков. Това твърди изданието „Дневн…Feb 18 2019bgsport.net

„Чета, че Любослав Пенев е казал, че никога не би работил за Лудогорец. По принцип, за да работиш на едно място първо трябва да те поканят. На нас даже и през ум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим кога няма да го пуснат да мине границата, защото го е подгонила някоя банка, кредитор или НАП.
А Лудогорец пътува много, защото играе редовно в Шампионска лига или Лига Европа. Казвам го за сведение на г-н Пенев, защото от изказванията му оставам с впечатление, че пропуска този важен детайл.

Когато в един сезон си победил Хофенхайм и Брага изглежда логично да станеш шампион на България. Говоря само за последния шампионски сезон. Статистиката ни иначе е дълга.
Но явно цифрите не са силната страна на г-н Любослав Пенев. Когато опонентът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти само 36, коментарите са излишни. Явно футболната общественост ти е казала: „Абе не ставаш за тази работа!!!“.
Сега сме в очакване на поредното оплюващо интервю. Явно се гони някаква норма“.Пълен обрат: Домусчиев нанесе неочакван удар на ЛевскиСтанислав Манолев вече официално е футболист на Лудогорец, съобщи радио Дарик. Бранителят парафира з…Feb 18 2019bgsport.net

Коментари