В Лудогорец продължават да разчитат на Аутуори

534

Крайният защитник на Лудогорец Натанаел направи любопитно изказване относно методите на работа, на които ще залага Антони Здравков. Бранителят разкри, че новият наставник ще използва концепции, оставени от Пауло Аутуори.

„За нас Аутуори е голям специалист. Научихме много неща от него както на терена, така и извън него. Пожелаваме му успех в кариерата. В момента нещата за нас вече се случват с друг треньор и с него ще гоним целта си. Работата с новия наставник няма да бъде чак толкова по-различна, защото Аутуори си тръгна, но остави концепции, които ще продължат. И не само с този треньор сега, но и всеки един, който ще дойде след това, трябва да продължи да работи със същите концепции“, сподели Натанаел. За предстоящото гостуване на АЕК Ларнака той разкри: „Това е много важен мач за нас. Двубоят няма да е никак лесен. Но имаме абсолютното самочувствие да направим добра среща и да си тръгнем с победа. Нашият отбор играе всички мачове по силен начин, не само с Левски. Готови сме и съм сигурен, че ще направим голям двубой и с АЕК Ларнака“, каза бразилецът.

Той се върна и към грубото влизане на Цветкович в мача със сините в събота. „Това е чист червен картон. Той е разбрал, че е направил грешка. Не му се сърдя, но трябваше да дойде да ми се извини. Въобще не направи опит да говори с мен. футболистите трябва да разберем, че сме опоненти на терена, но след това трябва да сме приятели“, завърши левият бек на Лудогорец.

Коментари