Сребролюбецът Десподов: Феновете на ЦСКА ме разочароваха, отборът взе много пари за мен

1278
ЦСКА Лудогорец

Крилото Кирил Десподов даде откровено интервю, в което направи равносметка на кариерата си. Пред Нова, националът обяви кой е най-трудният миг за него и не скри огорчението си от ЦСКА.

„Искрен, справедлив и всеотдаен, за тези които заслужават, един добряк, но когато трябва да съм лош съм лош“, описа себе си Десподов.

„Бях най-малкият, когато Стоичков ме взе, беше тежко, но и много хубаво. Научи ме на възпитание, да уважаваш по-големите. Помагали са ми много хора, но брат ми е моят герой, аз отидох в Ловеч на 11 години“, добави той.

„Целта беше спечелването на титлата с Лудогорец, постигнахме я. За мен това е обида, защото не ти дават шанс за изява в Италия. Питал съм ги защо, но никога няма да ти отговорят. Те искаха да ме пратят в Серия Б, след това отидох в Австрия, където играех. Това ми липсваше. Лудогорец иска да те откупи? Дори да остана в България, спокоен съм, хората ме уважават. Доколкото знам двата клуба са се разбрали, но сега водим преговори за личните ми условия. Галатасарай имаха интерес към мен и миналата година“.

„Най-трудното решение беше преминаването ми в Лудогорец. Никой не ме потърси, когато се върнах в България. Играл съм 3 години в ЦСКА, аз съм професионалист. Разочарование изпитах от феновете на ЦСКА, отборът взе много пари за мен. ЦСКА ме направи по-силен характер“, добави още Десподов.

Коментари