Домусчиев напълни гащите: Не е истина каква забрана въведе олигархът

3332
Лудогорец

Страх от феновете на ЦСКА тресе собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев и подопечните му в Разград. Това стана ясно от съобщение, публикувано в клубния сайт, видя репортер на bgsport.net. В него между другото е обявено, че за предстоящите мачове между Лудогорец и ЦСКА в Делиормана „в домакинските сектори няма да бъдат допускани зрители с артикули на противникови отбори“. Така олигархът отчаяно се опитва да спре феновете на „армейците“, които, за разлика от платената „агитка“ на Домусчиев, може да превърне местния стадион в истински ад за служебния шампион.Тежък удар за Домусчиев: Лудогорец губи ас за над месецНападателят на Лудогорец Якуб Швиерчок претърпя операция, пише „Тема спорт“. Полякът се контузи при …Mar 24 2019bgsport.net

От ръководството на Лудогорец обявиха, че интересът към предстоящите мачове с ЦСКА за Купата на България и шампионата, е доста сериозен.
Ето какво написаха в сайта на разградчани:
„Лудогорец съобщава, че при сериозен интерес продължава пакетната продажба на билетите за предстоящите мачове с Берое от I кръг на Първа шестица на 30 март от 18,15 ч., ЦСКА за Купата на България на 3 април от 18,30 ч. и с ЦСКА-София от II кръг на Първа шестица на 6 април от 17,15 ч. С цел улеснение за феновете в петък (29 март) от 11,00 ч. до 19,00 ч. ще работи и касата на улица „Васил Левски“. В момента входни талони за предстоящите двубои с Берое и ЦСКА се продават на клубната база Спортен център Лудогорец.

ПФК Лудогорец напомня, че в деня на двубоя с Берое касата на улица „Васил Левски“ ще работи от 11,00 ч., а тази на клубната база – от 8,30 ч. Феновете на Берое ще могат да се снабдят с билети от гишето на сектор „Гости“ на „Лудогорец Арена“, което отваря в 16,00 ч.
В деня на мачовете с ЦСКА за Купата на България и първенството касата на улица „Васил Левски“ ще работи от 10,00 ч., а гишето на сектор „Гости“ – от 12,00 ч.
ПФК Лудогорец призовава своите фенове да се възползват от предварителната продажба, за да избегнат струпването на входовете преди началото на мачовете. Важно е да се знае, че в домакинските сектори няма да бъдат допускани зрители с артикули на противникови отбори.

Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на Лудогорец, които имат желание да подкрепят отбора в три от най-важните мачове от пролетния дял на първенството. По този начин феновете ще си гарантират предпочитаното място на стадиона за срещата с Берое и двата мача с ЦСКА
Клубът напомня, че на мачовете от Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на „Лудогорец Арена“ и ги попълвайте стриктно.“Двоен шамар за Кирил Домусчиев на трансферния пазарВчерашният последен ден от трансферния прозорец у нас не бе особено успешен за Лудогорец. Разградчан…Mar 1 2019bgsport.net

Коментари