Домусчиев с големи промени в Лудогорец! Има нов директор, привлече бивш голмайстор на Левски

777
На Домусчиев му писна от некадърника Здравков

Управителният съвет на ПФК Лудогорец утвърди промените в организационната структура на клуба, които бяха анонсирани в началото на месец октомври.
Създаден беше Селекционен съвет, начело на който застава директорът „Спортна администрация“ Георги Караманджуков. Той ще бъде отговорен за цялата спортно-техническа дейност в ПФК Лудогорец. Караманджуков ще контролира работата в спортно-техническия щаб на представителния отбор, както и дейността на Лудогорец II, и Детско-юношеската академия на клуба.
На този етап длъжността „Спортен директор“ в ПФК Лудогорец остава вакантна.
Георги Караманджуков работи в клуба от февруари 2011 г. Директорът „Спортна администрация“ е с дългогодишен управленски опит в сферата на футбола.Паро Никодимов: Сега е моментът ЦСКА да се възползва от отстъплението на Лудогорец и да извоюва титлатаНай-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов представи своята биография „С ЦСКА в сърцето“ в…Nov 18 2018bgsport.net

Бил е изпълнителен директор на „Родопа“, Смолян в продължение на 15 години, директор „Спортна администрация“ в ПФК „Нафтекс“ и вицепрезидент на Аматьорската футболна лига. Завършил е „Спортен мениджмънт“ в Националната спортна академия.
Междувременно ръководството на клуба постигна договорка с известния български футболист Иван Цветков, който започва работа в скаутското звено на ПФК Лудогорец. Цветков има успешна кариера в Холандия и Турция. Бързо печели авторитет и при завръщането си в България, където облича екипите на Пирин (Благоевград), Левски и Ботев (Пловдив).
Другото популярно име в скаутското звено е Яков Папарков. Дългогодишният директор на Детско-юношеската академия на Лудогорец, под чието ръководство школата постигна много успехи, сменя попрището си и ще работи за Клуба като помага за намирането на класни футболисти за представителния отбор.
Скаутите, които до момента работиха за селекцията в „Лудогорец“, остават на работа в клуба.Пластун проговори за тлъстите премии в Лудогорец: Защитникът призна, че е получавал солидни суми в РазградБившият футболист на Лудогорец Игор Пластун определено обича да говори за пари. Настоящият защитник …Nov 13 2018bgsport.net

Коментари