Кирил Домусчиев – джентълменът с шесто чувство, усетил как Лудогорец ще бие Левски още преди мачът да е игран

1006
staro

Днес, дори още снощи, футболната ни общественост се просълзи. В медийното пространство излезе кратко интервю с боса на Лудогорец Кирил Домусчиев. От него ни бе обяснено, че шампионът на страната в последните години е моралният стожер на българския футбол.
Чистите и свети чувства, с които трябваше да бъде залят родния запалянко, години наред се подкрепят с факти. А те са:
Че е чисто и свято съперниците на конкурентите ти за титлата да излизат с кървясали очи, а срещу Лудогорец същите тези да пускат юношеските си формации.
Че е чисто и свято играчи на Лудогорец често да изнасят сесии по карате на терена или път да ритат съперник на земята при спряла игра.
Че е чисто и свято, когато играта на шампиона не върви, да му отварят коридор към победата с поредната измислена дузпа или гол от засада.
Че е чисто и свято мачовете на Лудогорец у нас да се отлагат, пренареждат, отменят – в зависимост от това дали този отбор има европейски ангажимент или не. Я питайте примерно Юрген Клоп колко мача трябваше да изиграе отборът му този месец до момента.Наглостта на Делиорманския властелин няма край: Не помня някога да сме коментирали съдиите, в Лудогорец сме европейциСобственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че темата с оставането на Димитър Димитров начело н…Apr 16 2018bgsport.net

Че е чисто и свято собственик на футболен клуб да държи и правата за излъчване на мачовете от българското първенство. Я да видим, може ли някой да си представи как например Роман  Абрамович ще държи телевизионните права на Висшата лига на Англия…
Много е чисто и свято хора от ръководството на този клуб да определят кой трябва да припознава ЦСКА и кой не… Още по-циничното в случая е, че те самите са цесекари.
„Имах шестото чувство, че ще спечелим този мач  с Левски“, каза още Кирил Домусчиев. Да, може и така да са се стекли нещата на терена в последната минута. Но интересно защо доста хора имаха шестнайсетото чувство, че Левски ще загуби този мач с Лудогорец? Та дори и с директен гол от корнер.
„Ние не вадим томахавки, за да ги заравяме“, каза още босът. В този бизнес томахавките не се вадят на показ.
В кинозалата на българския футбол патроните на първия ред от екрана ги прибират децата и наивниците. Докато истинският филм тече зад кадър.Извънредно: „Червения гуру“ Георги Атанасов с разтърсващ коментар за ЦСКА, разкри всички схеми на Делиормана и ПодуянеПрогнозите на наличните у нас двама-трима компетентни футболни анализатори стопроцентово се сбъднаха…Apr 13 2018bgsport.net

Владислав Колев, livesport.bg

Коментари