Кирил Домусчиев с пореден трансферен удар: Босът на Лудогорец нае за охрана митичния 4-и отряд на баретите

4143

Президентът на футболния клуб от Разград Лудогорец Кирил Домусчиев направи трансферен удар и в областта на сигурността си – пише „Уикенд”. Отскоро богаташът ползва услугите на цял отряд бивши командоси, като за спокойствието на него и семейството му се грижат 20 някогашни барети. Преди няколко месеца 50-годишният днес Георги Ташунов се е пенсионирал от СОБТ и е поел охраната на милионера. Легендарният антитерорист е привлякъл при боса на „Лудогорец” целия 4-и отряд на „червените” барети.
„Кирил Домусчиев е сред най-богатите българи и финансовото му състояние го задължава да е с постоянна охрана. Когато ходи на мачове, босът ползва над 40 бодигардове.Не останаха маски между Обеля и Разград! Шеф на алтернативното ЦСКА се поклони на Домусчиев и Боби МихайловИграта на криеница около топлата връзка между алтернативното ЦСКА – 1948 и Лудогорец приключи. Досег…Oct 16 2017bgsport.net

Повечето от тях няма как да ги забележите, защото са внедрени цивилни в публиката и дебнат за опасност. Ташунов праща гардове даже в отсрещния сектор на стадиона, за да елиминира вероятността бизнесменът да стане мишена на снайперист” – обясняват пред изданието охранители.
Според тях засилените мерки за сигурност, които се прилагат спрямо Кирил Домусчиев не са вследствие на заплаха за живота му. „По-скоро това са превантивни мерки, които обаче са прилагани от перфектно обучени в Специалния отряд за борба с тероризма (СОБТ) професионалисти” – впечатлени са редови гардове.
Източник razkritia.comАнализ: Да стреляш по Вълка с халосни патрони… Кирил Домусчиев си заши зрелищен автоголНеотдавна Любо Пенев даде атомно интервю за предаването „120 минути“ по БТВ, в което показа на опред…Oct 13 2017bgsport.net

Коментари