Лудогорец избира треньор между Мъри Стоилов и сърбин до края на седмицата

589
лудогорец стоилов

Лудогорец ще избере до края на седмицата новия си треньор, като фаворит за поста изглежда сърбинът Иван Йованович, пише Корнер.

Бившият наставник на АПОЕЛ (Никозия) е на 58 години и постигна големи успехи с кипърския клуб, включително достигането на четвъртфинал в Шампионската лига преди 8 години. Той има и четири титли с отбора от Никозия.

За последно бе начело на националния отбор на Обединените арабски емирства, а преди това работи и в клубове в Близкия изток.

От месеци най-желаният вариант за ръководството на българските шампиони е друг – Станимир Стоилов, който обаче засега остава далеч от поста. Въпреки че е без работа от 2 години, Мъри за момента не е приел предложението на Лудогорец. Преговорите и с него продължават, като изборът между двамата кандидати на първенеца в родния футбол се очаква съвсем скоро.

Официалната новина с потвърждение за това кой ще води шампионите през 2021 г. ще има в последния ден от настоящата година или в първите 2-3 дни от новата.

Тимът от Разград е без постоянен треньор от три месеца, след като чешкият специалист Павел Върба бе уволнен.

В този период функциите изпълняваше Станислав Генчев. Младият специалист се очаква да остане като помощник в щаба на новия наставник, независимо дали той се казва Стоилов или Йованович.

Коментари