Трима фаворити за треньор на Лудогорец, всичките са българи

1755
цска каляри

Три са имената, които се спрягат за следващ треньор на Лудогорец – Димитър Димитров, Александър Томаш и Николай Киров.Изхвърлиха го като мръсно коте, статистиката обаче е непоколебима – Стоев няма от какво да се срамуваСтойчо Стоев приключи втория си престой начело на Лудогорец и това стана само 10 дни след 57-ия му р…Aug 26 2019bgsport.net

Херо в момента е без работа и може да се завърне в Разград, но при определени усло­вия. Той напусна Лудогорец преди малко повече от година. Тогава клубът избра за треньор бразилеца Пауло Аутуори, като собственикът Кирил Домусчиев обяви в интервю през септември 2018-а пред Диема спорт, че бъдещето на тима е свързано с чуждестранни специалисти.

„Ами, ако искаме да се мерим с големи клубове от големи страни, явно това е пътят. Виждате, че и други наши отбори назначават чужденци за треньори и търсят някакво развитие. Явно това е пътят“, каза Домусчиев. Оттогава обаче начело на тима са само българи – Антони Здравков, Стойчо Стоев и сега Станислав Генчев.

Освен Херо опции за поста са Александър Томаш и Николай Киров. Първият води Берое и интерес към него е заявен още след отпадането от Ференцварош. Николай Киров е без работа, след като бе уволнен от Ботев (Пловдив) след края на сезона. Сред опциите е и специалист от чужбина, но засега там нещата са в застой.

Коментари