Нов звучен плесник за Домусчиев: Илиан Илиев отрязал Лудогорец

1282
Лудогорец

В средата на миналата седмица босът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази подкрепа към треньора на отбора Стойчо Стоев. Босът на клуба обаче не пропусна да отчете сериозния спад в представянето на тима.Домусчиев си скубе гелосания перчем от притеснение: В ЦСКА май уцелиха точната ваксаЛюпко Петрович е човекът, който ще подготвя тактиката на ЦСКА в мачовете до края на сезона, пише „Те…May 6 2019bgsport.net

Стори го, преди разградчани да се изправят срещу Левски (1:1). В двубоя със сините в Разград тимът за пореден път разочарова. И то много сериозно. Така серията без шампионатен успех набъбна вече на 4 мача след загубата на „Тича“ и равенствата с Берое, ЦСКА и Левски. Играта никаква я няма, а смятаната за сигурна титла може и да се изплъзне в последния момент.

С такова представяне на от­бора Стойчо Стоев много трудно може да запази поста си, още повече пък ако не бъдат завоювани златните медали в първенството.
През последните месеци Илиан Илиев е получавал обаждания. Специалистът обаче е предпочел да остане на „Тича“, пише „Тема спорт“.

Едно е ясно – играта и резултатите на Лудогорец не кореспондират на големите заплати, които се плащат в Разград. И няма да е никаква изненада, ако Лудогорец започне следващото първенство с нов треньор.
Предстоящата пауза ще е такава на промените в състава.

В тима ще бъде влята доста свежа кръв. Новите попълнения ще бъдат поне 4. Едно вече е сигурно – конгоанският нападател Мавис Чибота. За двама от настоящия състав вече е ясно, че няма да продължат с тима – това са бразилците Натанаел и Лукас Саша. Част от сънародниците им могат да ги последват към изхода – Ренан дос Сантос, Рафаел Форстър…Домусчиев се прицели нависоко, Лудогорец иска хърватски националВ Лудогорец вече работят по подобряването на своя състав, след като този сезон “Орлите” играят под н…May 14 2019bgsport.net

Коментари