Петричев със знаково изказване, след като Генчев клекна пред Марселиньо: Не бързаме

1455
Петричев със знаково изказване

Изпълнителният директор на Лудогорец заяви, че клубът няма да бърза с назначаването на нов старши треньор. Стойчо Стоев бе уволнен след равенството със Славия, а в момента наставник на „орлите“ е неговият помощник Станислав Генчев.Марселиньо победи! Треньорът на Лудогорец ще го пита какъв да е съставътВременният треньор на Лудогорец Станислав Генчев ще се консултира за избора на състав за предстоящия…Aug 28 2019bgsport.net

„Неслучайно казах да не се спекулира с треньора. Очаквах какво ще се случи. Четем любопитни имена, интересни предложения. Мениджъри се опитват да ни насочат вниманието. Това, което мога да кажа за нашите фенове е, че нито едно от имената, което излезе в медиите, не е разглеждано от Лудогорец“, заяви Петричев, цитиран от dsport.

„Няма да бързаме. Имаме критерий за избор на старши треньор. Дори и на 1 критерий да не отговоря този човек, няма да влезем в преговори. Искаме да изберем точния треньор, който да завърши реформата в Лудогорец. Този процес няма как да стане с магическа пръчка. Изборът на треньор не зависи от мача в Марибор“, добави изпълнителният директор на разградчани.

Коментари