Преди минути: Трансферна бомба от Разград, Домусчиев нанесе болезнен удар по Левски!

1562

Националният вратар Пламен Илиев ще се завърне в Първа лига, но не с екипа на Левски. Футболистът ще продължи кариерата си в Лудогорец, а за тази цел вече е подписал предварителен договор, твърди „Спортал“.
В момента той е част от румънския Астра (Гюргево), но отказа да продължи контракта си, който изтича след края на настоящия сезон. Не е сигурно дали Илиев ще се присъедини към състава на разградчани от лятото, или сделката ще бъде осъществена още сега.
Припомняме, че за последно у нас вратарят игра в Левски, а кариерата му започна от Видима-Раковски (Севлиево). Известният у нас с прякора Тигъра играч направи силна 2018 година, която го утвърди и като избор №1 на Петър Хубчев в националния отбор на България.Кирил Домусчиев потрива ръце: Лудогорец урежда нов милионен трансферЛудогорец е на път да осъществи пореден изходящ трансфер за милиони.
Според „Меридиан мач“ сериозен …
Jan 2 2019bgsport.net

В същото време стана ясно, че в Академията на Лудогорец работа ще започнат петима нови треньори. Новината съобщи директорът на ДЮШ – Радослав Комитов.
За развитието на младите таланти на „орлите“ ще се грижат Иво Градев, Стефан Славов, Емилиян Петков, Димитър Стойков и Добри Добрев.
Директорът на школата определи новите наставници като млади, перспективни и професионалисти на високо ниво. Нужно е да се уточни, че гореспоменатите са избрани след двустепенен конкурс, проведен през декември миналата година.Не всичко е пари, г-н Домусчиев! Отговорът на Тодор Неделев смрази футболния властелинТодор Неделев е отговорил на Лудогорец след отправената оферта да подсили седемкратните шампиони на …Dec 28 2018bgsport.net

Коментари