Разгром по лудогорски – първи гол с двойна засада, над час с човек повече и „гръмко“ 6:0

2598
Гнусна съдийска гилотина за ЦСКА

Българският футбол си е същата помия през новата година, каквато беше и през старата, и по-старата, и по-по-старата и така до времето, когато беше стартиран патриотичният проект Лудогорец.

Най-лачената играчка на Кирил Домусчиев го направи щастлив за пореден път. Естествено по-познатия гнусен начин – с грозно съдийско побутване срещу слабака Етър в мач от 17-и кръг на Първа лига.

Още в 6-ата минута съдията Георги Кабаков и екипът му започнаха с унизителните аванти. Реферите не забелязаха двойна засада при атака на Лудогорец, която завърши с попадение на Клаудиу Кешерю.

В 25-ата минута вратарят на гостите Христо Иванов беше изгонен за игра с ръка на ръба на наказателното поле. Повторенията показаха, че стражът наистина е извън пенала, но от друга страна ударът на Бернард Текпетей бе от непосредствена близост и много тежък.

Така мачът, който беше приключил дори преди да е започнал, вече стана безпредметен. Нови три гола на Кешерю, попадение на Каули и автогол на Пламен Крачунов оформиха крайното 6:0!

Истински разгром по лудогорски!

Борислав Хаджиев

Коментари