24 часа след срещата при премиера Борисов от Разград изригнаха: Нагнетява се напрежение

1154
Лудогорец влиза в съдебна битка

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия двубой на тима от Шампионската лига с Ференцварош. Ето какво каза той:

„Виждате, че унгарският футбол доста е напреднал, инвестираха големи пари в инфраструктура и окомплектоване на отборите си. Унгарският футбол е на съвсем различно ниво и за мен шансовете са 50:50.

Искам да видя този Лудогорец, който през годините спечели сърцата на много хора с атакуващ футбол, с красива игра, с комбинативен стил. Този Лудогорец бих искал да виждам не само в Будапеща, но и в предстоящата кампания. Но в крайна сметка треньорът е този, който решава как да подходи към мача.

Правим всичко възможно Лудогорец да бъде по-силен в сравнение с предходния сезон. Ние си знаем нашите слабости, знаем къде сме сбъркали. Мисля, че около 200 души на този етап ще ни подкрепят, а може да бъдат и повече, тъй като имаме привърженици от Австрия, Германия, дори и Белгия, които заявиха интерес да пътуват.

Няма как да коментирам вчерашната среща при премиера, защото това са собствениците на клубовете, а на мен не ми отива на позицията да ги коментирам. Като цяло знаете, че има опити да се нагнетява напрежение, но не мисля, че кой знае какво влияние ще окаже върху старта на първенството“, каза Петричев.Венци Стефанов: Въвличат премиера в капани! Колко пъти Борисов да спасява Левски и ЦСКА?Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов бе потърсен за коментар относно думи…Dec 26 2018bgsport.net

Коментари