Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от убедителната победа срещу Славия с 4:0 на Националния стадион „Васил Левски”. Херо заяви, че българският шампион отива в Истанбул, за да се надиграва с местния едноименен тим с добавка Башакшехир в първия си мач от групите на Лига Европа.
“Когато печелиш, е нормално да си доволен. Ранният гол предреши нещата. Славия се опита да ни затвори максимално – с пет човека в защита и с четири в центъра на терена. Но видяхте колко положения изпуснахме. За мен това е една лека победа. Срещу Левски имахме и игрово, и териториално преимущество. Когато бяхме в числено равенство, ни беше по-лесно, защото играеха по-отворено. После се затвориха.Димитър Димитров-Херо се видя в чудо, иска помощ от ходжа. Треньорът на Лудогорец уточнил час с мюсюлманския гадателТреньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо е поискал мистична помощ от местен ходжа в Разград. Т…Sep 8 2017bgsport.net

Ние си направихме мача труден”, сподели Димитров, връщайки се и към нулевото равенство с Левски през седмицата на стадион „Георги Аспарухов”.
“Когато биеш, има настроение, желание и мотивация за следващия мач. Отборът на Истанбул е един от най-силните, с огромен бюджет. Брага бе най-приемлив от първа група, а Истанбул и Хофенхайм бяха най-тежките от четвърта и трета група. Днес Хофенхайм би Байерн. Но отиваме в Истанбул, за да се надиграваме. Лудогорец се е доказал в годините и отиваме да затвърдим доброто впечатление в Европа”, допълни Херо.
Източник gol.bgТрус на „Лудогорец Арена“: Орлите са изправени до стената заради огромен проблем, Димитър Димитров-Херо няма полезен ход„Имаме нужда от футболисти на всички позиции. За съжаление не успяхме да намерим нови играчи, тъй ка…Sep 7 2017bgsport.net

Коментари