Майкъла посече капитана на Левски: Този не е за футбол, да се пусне в борбата

1780

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира дербито между Левски и ЦСКА, завършило с победа на „сините“ с 1:0.
Целият проблем в мача дойде от четвъртия съдия, който настоя за вдигане на червен картон на Джеси. В ситуацията Владимир Вълков трябваше да свири нарушение на Горанов, да му даде жълт картон и всичко да приключва.
Този Горанов не е за футбол. Може да се пусне в борбата или турнира „Странджа“. То не беше блъскане, бутане, дърпане на фланелката.
Има и нещо друго, което го казах на Любо Пенев. С това непрестанно плюене по съдиите, може да се очаква, че и те ще ти го върнат. И четвъртият съдия явно отвърна на думите на Пенев преди мача.
Шансът на Левски и ЦСКА този сезон е слабата игра на Лудогорец“, завърши Майкъла пред „Тема спорт“.Тях ги спасиха! Платиха 2 млн. за Левски, няма да треперят за лицензЛевски успя да погаси належащите задължения от малко над милион евро, които застрашаваха европейския…Feb 26 2019bgsport.net

В същото време ръководството на ЦСКА излезе с официално обръщение до феновете на клуба, в което се съобщава, че столичният гранд подкрепя своя треньор Любослав Пенев в борбата със съдийските несправедливости спрямо „червения“ тим.
Управата от стадион „Българска армия“ също така информира, че е подадена жалба до Съдийската комисия към БФС, в която се изразява неудовлетворението от действията на рефера Владимир Вълков по време на дербито с Левски.
Ето кавкто пише в официалния сайт на ЦСКА:
Армейци,
от началото на пролетния полусезон сме свидетели на грубо и тенденциозно съдийско ощетяване срещу нашия отбор. Клубът ни става жертва или на некомпетентността на реферите или на други процеси, които в крайна сметка сериозно влияят върху развръзката на шампионата и битката за върха.

ЦСКА е най-великият роден клуб, начело на който е легендата Любо Пенев. Доказана и успяла във футбола личност, мотивирана за работа и успехи в България, която не се страхува да казва истината и да се бори за това, в което вярва. Обиден и недопустим е начинът, по който лични конфликти и стари вражди с него се превръщат в откровена вендета. Не само срещу Любо Пенев, а и директно срещу ЦСКА и вярната ни публика. Милионите червени привърженици, армейският клуб и световно признат футболен човек като Любо Пенев не заслужават това. Подкрепяме нашия наставник и категорично не приемаме съдийските несправедливости, задкулисните действия и неадекватното отношение към институцията ЦСКА.

Клубът ни официално е подал жалба до Съдийската комисия към БФС, в която изразява своите основателни претенции и неудовлетворение от грешните отсъждания на реферите в дербито с Левски и различния им критерий в идентични ситуации, които оказаха влияние върху развоя на резултата и крайния изход на срещата. Все още очакваме отговор от Съдийската комисия на жалбата ни за срещата Черно море – ЦСКА.
Призоваваме за по-голямо уважение към нас, обективност и професионализъм в действията на ръководещите българския футбол!Левски с последен опит за централен защитник, преговорите вече се водятРъководството на Левски ще направи днес последен опит да се подсили с централен защитник. „Сините“ п…Feb 27 2019bgsport.net

Коментари