На градус! Реки от алкохол се леят на сбирките от предизборната кампания на Борислав Михайлов, за футбол – нито дума

3350
Извънреден конгрес на БФС

По време на срещата на Борислав Михайлов с футболни деятели от област Перник не се е говорило за футбол, но за сметка на това се наблегнало на ядене и пиене. Тези шокиращи разкрития са били изпратени до адвокат Радостин Василев, който е част от екипа на основния конкурент на Михайлов за президентското място в БФС – Любослав Пенев. На срещата е присъствал и собственикът на Левски Спас Русев, твърдят очевидци. Ето целият разказ, публикуван на стената във Фейбсук на адвокат Василев:

„Едно съобщение, което получих току-що. Изключителна картинка!!!!!!!
Добър вечер, ето как протича срещата на Боби Михайлов с футболните хора на Перник. Мястото е общинската база в с. Рударци, деня е 29.01.18г. Присъства цялото ръководство на БФС (без Лечков), кметът на Перник, кметове на села, футболни деятели и бивши състезатели. Масата е отрупана, даже претрупана с всякакви деликатеси, алкохол и десерти.
На всеки е сложена по една бутилка алкохол. На сбирката е забранено да присъстват непоканени футболни деятели, публично неподкрепящи Михаилов. Забранено е за журналисти. Полиция охранява сбирката около сградата, като на самия вход има полицай. Засилените мерки са от страх за провокация от страна на кмета на с. Драгичево, яростен застъпник на Любо Пенев. Сбирката я уважава и Спас Русев. Футболната среща започва с наздравица и много пиене.
Изненадани хората разбират, че за футбол няма да се говори. Сценарият е нарушен от треньора на ветераните Мишо Величков, който задава футболни въпроси за първенството на ветераните. Михайлов изпраща служител при Величков и дебатът приключва. Следва още една идея, която шефът на Левски Спас Русев споделя, че трябва да се „помогне“ на Миньор (Перник( за връщане в елита. Идеята не среща съмишленици и футболните теми приключват. Започва пиенето.
На кметовете се раздават подаръци – топки, календари и др. След като някои хора изпиват по бутилка алкохол, им сервират по още една. На всеки бъдещ делегат при тръгване от базата се напомня за кого да гласува на конгреса. Всички обещават, но вотът е таен и на много хора им писна…“

Източник: livesport.bg

Коментари