Не е за вярване: БФС прати писма до Черно море и ЦСКА заради големия скандал

1063
Атанас Фурнаджиев

В БФС са написали и отправили запитвания до Черно море и ЦСКА заради скандала от миналия месец. Тогава шестима от варненския тим бяха отстранени заради съмнения, че са играли симулативно при домакинската загуба с 1:3.Боби Михайлов наглее за скандала в Черно море: Това не е работа на БФСПрезидентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира с половин уста казуса с полиграф…Jun 12 2019bgsport.net

„На този етап БФС изпрати запитване към двата отбора какво е тяхното мнение по този въпрос. Ние бяхме сезирани от пресата, от журналистите. Изпратихме по едно едно писмо-запитване. Това можем да направим. Не знам какъв полиграф е правен, нямаме изследванията – на нас нищо не е изпратено.

С вас можем да седнем и да си гадаем. Знам само, че МВР не се е занимавало с полиграфа. Не мога да отправям никакви обвинения към нито един от двата отбора, тъй като нямам никакви доказателства и ще бъде смешно.

Дали случаят компрометира феърплея в първенството? Не, в никакъв случай. Имаше един случай, когато УЕФА ни сигнализира, а и ние имахме тук сигнали, за уреждане на мачове, за коефициенти и по този повод клубът Верея беше санкциониран – първоначално беше глобен и предупреден, след което беше изваден от състава на „А“ група.

Другото са ваши съмнения, всичко трябва да се докаже. На този етап нямаме данни за Черно море, на които да стъпим и да се докаже„, каза пред bTV председателят на Комисията по етика и феърплей към БФС генерал Васил Василев.19 дни мълчание! Докога БФС и Черно море ще си траят за мача, осигурил титлата на ДомусчиевГеорги Илиев проговори пред колегите от Дарик радио и каза неща, за които всеки от нас се е досещал.…Jun 12 2019bgsport.net

Коментари