Ново треньорско уволнение в България: Арда Кърджали би шута на синята легенда Топчо

1304

Треньорските уволнения във Втора лига на България следват едно след друго и то в отборите считани за фаворити за елитна промоция.
Преди дни ментетата от ЦСКА 1948 година биха шута на Вальо Илиев, а сега това стори и Арда Кърджали.
Както е известно, вчера Арда записа втора загуба в първенството. Тимът на Елин Топузаков загуби с 1:2 като гост на Несебър и остава извън топ 5 на класирането във втория ешелон.
Това естествено вбеси шефовете и те решиха да се разделят с Топчо, съобщава gol.bg. Решението ще бъде обявено днес, като най-вероятно Стойчо Стоев ще замени Топузаков в Кърджали.Топчо удари кьоравото! Бившият треньор на Левски ще разполага с нечуван бюджетБюджетът на Арда (Кърджали) за новия сезон в Трета лига ще достигне внушителните за това ниво на фут…Jun 23 2017bgsport.net

Двете страни се разделят по взаимно съгласие, а заедно с Топузаков си тръгва и дясната му ръка- помощник-треньорът Цветомир Валериев.
Бившият наставник на Левски със сигурност остава в историята на футбола в Кърджали, тъй като успя да класира местния Арда за първи път в професионалните групи от 29 години насам.
Амбицията на ръководството на клуба е незабавна атака на Първа лига, а неубедителния старт явно е предизвикал и промяната. Арда има 7 точки от пет мача и заема 7-о място във Втора лига.Топчо прави шеметна селекция, почва с десет новиОтборът на Арда (Кърджали), който се превърна в новия хит в българския футбол, ще стартира занимания…Jul 3 2017bgsport.net

Коментари