Пешо Буферо клекна за 4 месеца: Призна се за виновен за стрелбата на стадиона в Пазарджик (ВИДЕО)

1260

На 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок се е споразумял Петър Илиев, тарторът на агитката на Миньор Перник. Пешо Буферо отнесе по гледаемост всички професионални отбори, след като стреля с римска свещ по хулигани на Хебър в Пазарджик.
Срещу популярния запалянко са били повдигнати две обвинения – едното за хулигантство по чл. 325, ал. 2 и съпротива срещу полицейски служители, а другото – за нанасяне на лека телесна повреда.
Общо щетите, които Илиев е нанесъл на околните при масовия бой на стадиона в Пазарджик по време на срещата Хебър – Миньор се обобщават в счупен нос на негов противник от пазарджишката агитка и лека телесна повреда, нанесена на полицейски служител при изпълнение на задълженията му.Преди минути! Част от агитка на софийски клуб действа като банда за поръчкови побои и убийстваСпециализираната прокуратура разкри подробности около задържаната 12-членна организирана престъпна г…May 10 2017bgsport.net

Чистото съдебно минало и добрите характеристични данни обаче са склонили прокурорите да не искат по-тежко наказание за футболния фен, който с римска свещ се хвърли начело на своите срещу атакуващите с винкели пазарджишки любители на футбола.
Днес споразумението беше внесено в Районен съд – Пазарджик, който трябва да насрочи разглеждането му в 7-дневен срок. Видеото с уникалните изпълнения на Буферо пък продължава да е хит в спортните форуми и социалните мрежи и предизвиква непрекъснати обсъждания и коментари сред футболните ултраси.
Източник gol.bg

Преди минути. Ето защо агитката на Левски преби запалянко в Стара ЗагораДоста дискусии се породиха относно бития привърженик на „сините“ по време на мача Берое – Левски (1:…Mar 15 2017bgsport.net

Коментари