Плачат, че нямат пари за заплата, но за допинг имат. Играч на Пирин е бил назобен срещу ЦСКА, ето кои двама са дали проба

2627

Футболистите на Пирин (Благоевград) Александър Башлиев и Димитър Благов са дали допинг проби след мача с ЦСКА на 11 март, съобщава БЛИЦ. Башлиев игра цял мач срещу „червените“, а Благов остана резерва и не се появи на терена. Един от тях е с положителна проба. Вече стана ясно, че „А“ пробата на провинилия се играч е положителна, изчаква се отваряне на „Б“ пробата.

Интересно е да се разбере, как закъсалият финансово Пирин е намерил начин да допингира футболистите си. При това точно срещу големия съперник на Лудогорец за титлата – ЦСКА. Във футболните среди усилено се говори как съставът на Пирин е бил сериозно премиран за равенството 0:0, което отмъкна от „Червените“ през есента на „Българска армия“. Тогава Милен Радуканов и футболистите му правиха салта от радост все едно са спечелили Шампионската лига. Същите бяха видимо вбесени и след като ЦСКА спечели в Благоевград с 2:1 в последните секунди на мача.

Коментари