Порточанов преди изборите за президент на БФС: Усилено търсят кого да изправят срещу мен

621
Порточанов

Христо Порточанов не се е отказал от идеята да се кандидатира за президент на футболния съюз. Някогашният президент на Нефтохимик коментира в интервю за „Тема спорт“ както състоянието на националния отбор на България, така и евентуалните си противници в изборите за нов шеф.

„Не могат да се правят по осем промени в състава на националния за един мач, защото някой казал от Изпълкома – този трябва да играе. Лобистки интереси при мен не може да има“, категоричен бе Порточанов по адрес на последните мачове на националите – срещу Унгария у дома и Финландия като гост, завършили със загуби.

„Подготвям кандидатурата си. Усилено търсят кого да изправят срещу мен, защото моето присъствие означава морал, почтеност и прозрачност. Част от сегашния състав на Изпълкома искат един човек с куп задължения и изпълнителни листи, а друга искат човек, който е в перманентно алкохолно опиянение. Ако това са лицата, които ще се изправят срещу мен, по-добре да закриваме българския футбол. Аз не се плаша от никой и от нищо“, добави още 67-годишният кандидат за наследник на Борислав Михайлов.

Новият президент на БФС трябва да бъде избран на 11 декември.

Коментари