Скандалът става грандиозен: Дъщерята на Наско Сираков влезе с бутонките на Кирил Домусчиев: З****к!

10777

Престрелките по оста Кирил Домусчиев – Наско Сираков продължават с пълна сила. Този път в тях се включи и Славея Сиракова. Дъщерята на живата легенда на Левски атакува мощно собственика на Лудогорец. Ето и какво написа тя на профила си във Фейсбук:
Татунчо ти си основната причина да обичам футбола, да си счупя глезена преди години, докато играех един мач в Испания, и да вярвам, че футбол в България има и до днес!!!
Споделих отговора на баща ми, но не казах какво мисля и ще го направя сега! Когато преди години се запознах с Кирил Домусчиев останах очарована от маниерите и възпитанието му. Срещнах един елегантен мъж и човек, който ми направи изключително добро впечатление. Днес обаче ще пиша, защото не ви дължа обяснение, но неговите думи и “определения”, които засягат Наско Сираков ме закачиха по опашката и ме накараха да се обърна! Когато започнах спортната си кариера, като състезател на ЦСКА не знаех, че в годините тези два Гранда ще са в кръвта и адреналина ми!Венци Стефанов поля с леден душ Кирил Домусчиев и Герена: Не се надявайте на кризи в ЦСКА (ВИДЕО)Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира победата на „белите” над Локомотив (Пловдив) с 2:…Oct 26 2017bgsport.net

Не знаех, че като внучка на първия Световен шампион на България за всички спортове днес ще отговоря на човек, който е далече от спорта и неговата история! Сега моето Его и звездни капризи, поради липса на достатъчно информация и спортна култура за младите ще прокънти малко по-далече от амбициите му! Сираков за мен не е Левски, нито Реал Сарагоса, нито Славия… той е Футбола, който не разбираш, защото смесваш с бизнес без емоция и адреналин! Сега се сетих, че на мача Лудогорец – Реал Мадрид истински се радвах, че български отбор играе с/у любимите ми крале и ги подкрепях! Кога точно реши, че ще определяш УСПЕХИТЕ на футболисти изградили история и кога забрави, че без тази история нямаше да ти обърнем нужното внимание?!!! Има обаче и нещо друго… ти също допринасяш за футбола в Б-я и това радва хората, радва и мен., но след изказването ти…Моето уважение към хора, като теб е подобно на орела, който с един куршум пада и вълк го изяжда… мисли си, че лети високо, но с команда каца на дланта ти!
Ти си един з….к, защото на мен Петко Сираков ми позволяваше да правя това, което ме правеше щастлива и ме радваше! Само един шампион и човек с голямо сърце може да го направи, а когато имаш внуци, ще си спомниш за думите ми!!!
Източник livesport.bgГолемият син четник Тити Папазов в нова атака: Домусчиев направи октопод в българския футбол, хвърля се всичко срещу Левски и ЦСКАТреньорът на баскетболния Левски Константин Папазов, който е близък до босовете от „Герена“, отново …Oct 23 2017bgsport.net

Коментари