Тежка присъда за Левски: Мърша! Мърша!

1077
славия левски

Автобусът на Славия е бил подложен на груба козметична промяна. Возилото на „белите“ е нашарено с надписи „Венци умри“ и „Къде е Митко“. Това се е случило по време на най-старото столично дерби между Славия и Левски (2:1) в отложена среща от третия кръг на Първа лига.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов пък заяви пред Спортал, че фенове на Левски са влизали гратис за мача.

„Когато Боговете говорят, и левскарите мълчат! Цял мач не спряха да пеят глупости. Пожелавам им така да им пеят на тях цяла вечер! Всяко куче, което ме е залаяло, е побесняло. Господ забавя, но не забравя! Много се пънеха, много лавираха, отлагат, сменят, накрая – хайде чао! Славия им изнесе лекция. Надявам се, че левскарите са си водели бележки. Видяхте какъв мач беше – трима наши тежко контузени, но издържахме. Колко още трябваше да контузят?!

И съдията издържа на натиска, макар че чак за шест минути продължение не беше. А коментаторът, дето се чуди защо не се е играло още, да си направи фуния от записките си и да си свири през нея. Глупости!

Искам да попитам полицията как така при продадени общо 460 билета за мача, в сектора за гости имаше толкова хора? Влизали са левскари без билети, от техните фракции, за да нямало ексцесии. Ти да видиш! Това да не са инвалиди бе? Защо ще влизат гратис? Как така? Органите да вземат отношение, какво е това нещо! Кой и защо пуска без билети хора от „София Запад“? Това е положението, моето момче. Снощи са рязали оградата, късали са банери, имало е фалшиви билети… Мърша! Мърша! Друга дума не се сещам за тези.

Пяха обидни неща, нека на тях им пеят двойно такива неща – пожелавам им го! Другия път ще им докарам едно пиано за акомпанимент, защото много фалшиво пееха. И оркестър с Хасан Чинчири да им изсвири „Геренски вечери“. Една лека и приспивна, с оттенък от „Герена“. Бог прощава, Славия не! Получиха си заслуженото. Победителите не ги съдят. Един голям мой приятел има утре рожден ден, тази победа я посвещавам на него.

Равносметката след мача за нас е пукнато ребро, строшен лакът, пукната глава и два счупени пръста. Е? Левскарите футболисти ли са или ММА бойци? Пожелавам им всичко двойно“, каза Венцеслав Стефанов.

Коментари