Бат Венци култов: Футболът не е шах, няма кой да бие Лудогорец

1137
Левски Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитно изказване след загубата на Славия с 0:1 от Етър в София.
„Казват, че у дома и стенитe помагат, но този път не ни помагаха. Безброй пропуски направихме, имахме 7-8 положения, бяхме длъжни да вкараме гол. А те ни наказаха след една наша грешка. Това обаче е футболът, няма логика в тази игра. Иначе щеше да е шахмат, а не футбол“.
„Момчетата се борят, виждате, ние ще продължаваме по този път. Вярно е, че е трудно, но нямаме друг избор. Много ни костваше това осветление. Искам да благодаря на приятели, които оказаха помощ за него“.
„Не е обаче само осветлението, направихме и чисто нов терен, сменихме и на четирите изкуствени игрища терените, възстановихме тренировъчната база напълно. Сега ще ползваме дома ни пълноценно! Убеден съм, че успехите ще дойдат – не може да бъде другояче“.Венци Стефанов сам усети директивата „Павел Колев“: Всички на колене пред ЛевскиВенцеслав Стефанов, босът на „Славия“, изрази своето разочарование от съдийството в мача с „Левски“.…Mar 4 2019bgsport.net

„По шестобалната система давам на отбора „Добър 4“ за редовния сезон. Днес проспахме определено първото полувреме. Като не вкараш, ще ти вкарат. Стара истина е това във футбола. Няма лек противник в тези групи, които се заформят сега в първенството“.
„С изключение на Лудогорец, всички други горе-долу са равностойни. Видяхте, че Верея, колкото и да я отписват, вкара три гола на Левски. Няма кой да бие Лудогорец в България, те са с класа над останалите. Каквото и да пишат в социалните мрежи, Лудогорец е най-добрият отбор в България„, каза Стефанов след мача с Етър.Мълния. Венци Стефанов с яростна атака към Павел Колев: Дълговете са повечеДнес явно отново беше ден за откровени мисли на Венцеслав Стефанов.

 

Коментари