Венци Стефанов: Божков държеше на ЦСКА, не вярвам да „посинее“ толкова бързо

1276
Левски Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи доста интересно изказване за Васил Божков, който е новият силен човек в Левски.
Босът на „белите“ е на мнение, че бизнесменът прекалено много е държал на ЦСКА, за да „посинее“ толкова бързо.
„Не мога да кажа дали ги спускат собствениците на Левски… Никога не съм очаквал, че Спас Русев ще прегърне толкова много „синята“ идея, защото знам, че винаги е бил далеч от спорта. А в един момент като му слушах изказванията, имах чувството, че е като Берлускони.
Не знам как го е придобил клуба, но знам, че се беше обсебил от идеята да възражда Левски.Мълния. Венци Стефанов с яростна атака към Павел Колев: Дълговете са повечеДнес явно отново беше ден за откровени мисли на Венцеслав Стефанов.

 

Не съм разговарял с Васил Божков. Мисля, че горе-долу го познавам. Знам, че той много държеше на ЦСКА. И не ми се вярва така изведнъж да „посинее“ толкова много. Той е човек със собствено мнение.
Не мога да кажа дали временно или за постоянно ще спасява положението в клуба, но какво означава „спасение“? Спасение означава – ликвидираш всякакви дългове, тръгваш по нов път и вървиш напред. С 39 милиона задължения това спасение ли е? Аз ви казвам, че са 39 милиона лева. Едно време Пирин го изхвърлиха за 40 хиляди…“, заяви Венци Стефанов в интервю за „Българска свободна телевизия“.Венци Стефанов сам усети директивата „Павел Колев“: Всички на колене пред ЛевскиВенцеслав Стефанов, босът на „Славия“, изрази своето разочарование от съдийството в мача с „Левски“.…Mar 4 2019bgsport.net

Коментари