Венци Стефанов погреба ЦСКА и разкри какво очаква Левски при Божков

2058
Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за Sportal.bg, в което разкри, че е посъветвал Божинов да послуша сърцето си и да отиде в Левски, а също така обяви, че ЦСКА няма шанс за титлата в Първа лига.
„Майсторството във футбола е на първо място, но и късметът е важен. И на „Титаник“ е имало умни и интелигентни хора, но са нямали късмет. Ще се постараем да стигнем до евротурнирите.
Галин Иванов беше лидер. Човек, който с играта си даде много на отбора. Спечелихме много битки. Превърна се в сериозен лидер и фактор в българскито първенство. Мисля, че Левски няма шанс за Галин. Ако Галин е умен, а съм сигурен, че е такъв, шансовете му за Левски трябва да бъдат минимални. Той се опари. А нали знаете, че когато се опариш от прясното мляко, започваш да духаш и киселото.Венци Стефанов: Левски никога не е бил такава разпасана командаБосът на Славия Венци Стефанов е на турска земя, където следи отблизо подготовката на „белите“. Ексц…Jan 27 2019bgsport.net

Ако Десподов беше футболист от Хърватия, цената му щеше да е минимум 20 милиона. Но те си държат на техните футболисти.
Разберете, ЦСКА няма шанс за титлата. Аз съм „за“ някой да детронира Лудогорец, за да бъде интересно българското първенство. Хората от Левски и ЦСКА ще ми се разсърдят, но нямат тази сила. Ако Мауридеш отиде някъде и без Десподов, нападателната им мощ сериозно ще отслабне, но понякога се случват и чудеса.
Нека този, който работи в Левски, да работи максимално за футбола. Ако е Васил Божков, съм сигурен, че няма да е „куче влачи рейс“, както досега. Няма да дава да се пилеят средствата. Казах на Валери: „Ти си левскар. Отиди там, където те кара сърцето. Тепърва да чакаш голям трансфер?! Ако нещо се случи за Китай, отиди после. Тук играй за кеф – за себе си, за Левски, за публиката“.Благо Георгиев: Ще съдя Венци Стефанов, като види микрофон и му се привижда печено прасенцеБившият национал Благой Георгиев обяви, че ще заведе дело срещу президента на Славия Венцеслав Стефа…Jan 6 2019bgsport.net

Коментари