Венци Стефанов: Позор, комисии от БФС се дупят на всеки

355
Стефанов Крушарски

Членът на Изпълкома на БФС изригна, научавайки решенията на Дисциплинарната комисия. Стефанов настоява за наказание на един от ръководителите на „моряците“ – Ерджан Шабан, който по думите му е ударил футболиста на „белите“ Емил Виячки в тунела след нулевото равенство в петък.

След като научи, че няма санкция за шефа в Черно море, босът на Славия коментира разпалено пред БЛИЦ: „Омръзна ми от несправедливости, от подлоги! Докато има такива хора, изстъпленията по българските терени ще продължават. Всички отлично знаят за какво става въпрос на „Тича“. Там е като чумата по прасетата.“

Попитан дали все пак е провел разговор с колегите си от Черно море след случката, членът на Изпълкома каза: „Как да разговаряш с тях, те са страхливци, крият се като лалугери! Могат да се правят на мъже само пред такива момчета, и да посягат, показвайки мускули. Те са книжни тигри. Айде да ги видим, ако посегнат на мъж като мен!“

„Жалко за хората от Дисциплинарната комисия, жалко за морала, жалко за всичко, което би било добро за българския футбол. Не може към едни да бъдеш строг и взискателен, а за други не. Аз като казах нещо за съдията миналия сезон ме глобиха 11 000 лева, а за тези, които правят побоища вече 20 години на този стадион, си мълчим и си затваряме очите. Но онзи горе гледа. Бави, но не забравя! Аз вярвам единствено на него“, продължи огорченият Венцеслав Стефанов.

„Нe съм изненадан, че няма наказание, като зная с какви хора си имаме работа. Те са готови да се надупят на всеки! Говоря за Дисциплинарната комисия и онази на генерал Василев – за етиката и феърплея. Той къде е сега? На почивка ли? Страх ли ги е тези комисии? Цяла България видя какво се случи в тунела на „Тича“. Те виждат и чуват, обаче са слепи и глухи за истината. Или пък може би са им обещали да се въргалят на някои чаршафи на морето известно време по Варна. И сега трябва да си заслужат почивката. Както казват хората – на печелившите честито“, добави Стефанов.

Коментари