Венци Стефанов попари Пенев и Бербо: Иска им се, ама трудно ще им се получи

1714
стефанов левски

Президентът на Славия Венци Стефанов отново изказа мнението си по въпроси, свързани с футбола ни. Той беше словоохотлив пред медиите след победата над Черно море с 3:2.
Ето какво каза Стефанов:
„Направили сме терен за чудо и приказ. Вярно, стадионът ни не е такъв, какъвто ни се иска. Дай Боже да съберем пари и да не сме длъжници с по 20-30-50 милиона, а със средствата, които съберем, да направим хубав стадион.
Победихме днес, да. По-добре късно, отколкото никога. Характер не се гради с един-два мача. Изпускаме много голове, допускаме грешки, което ни изигра лоша шега. Нашите положения бяха в пъти повече, спрямо тези на Черно море.Любо Пенев: Футболният съюз е прогнил от алкохол и екстриЛюбослав Пенев е бесен от съдийството в последния мач на ЦСКА,  довел до загубата от Черно море с 0:…Feb 18 2019bgsport.net

Боби Михайлов е виновен на Любо, че е загубил във Варна ли? Той Боби е виновен за всичко! Даже и за земетресението във Филипините. Да е жив и здрав Любчо, само това му желая, другото си е за негова сметка. Предполагам, че ако той беше президент на БФС, тук щеше да има 20 000 души, футболът щеше да бъде на изключително ниво. Щяхме да играем поне финал в Шампионската лига или да сме в групите на Световно първенство. За съжаление обаче не е той. Иска му се на момчето, ама трудно ще му се получи. Не смятам, че той е точният човек за президент на БФС. Предполагам, че когато Боби някога се откаже, ще дойде някой общественик, ерудиран, интелигентен човек, без клубно пристрастие – да не е левскар, цесекар или славист.

Бербатов да ни оправи футбола? Ооо, аз съм сигурен. Там вече със сигурност. Дайте да не си говорим глупости. Нито Бербатов, нито Любо Пенев, могат да направят повече от това, което прави Боби Михайлов. Даже те и толкова не могат, но меракът умира последен, нали знаете! Не искам да казвам за какво.
Предупредителен протокол за мача с Верея? Моето момче, така като те гледам ми се струваш интелигентен, малко косичката ти е от времето на Рузвелт, ама какво да ти кажа – как да бъде предупредена Славия?! За какво?! Излизаме и побеждаваме! За какво да ни предупредят?! Да не вкарваме голове ли?“.Любо Пенев би шута на ненужен и отсече: Времето не стига, чакам новиЦСКА най-накрая успя да се раздели със защитника Борис Секулич, който не влизаше в плановете на нови…Feb 15 2019bgsport.net

Коментари