Венци Стефанов: След мача с Левски ще се прекръстя на Владимир Путин

157
Венци Стефанов Путин

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнение преди столичното дерби срещу Левски. Босът сподели пред dsport, че „белите“ са пределно мотивирани, а той самият на шега обяви, че след мача ще се прекръсти на „Владимир Путин“.

„Очаквам момчетата да излязат и да играят мъжки. Аз не съм по статистиките и прогнозите. Дай Боже всичко да е наред. Да има обективно съдийство и да играят. Нека по-добрият да победи.“

„Няма никакво значение, че сме с еднакви точки. Може да си последен, а другият първи. Последният може да победи първия. Изобщо това няма никакво значение в тези софийски дербита“, започна Стефанов.

„Аз говоря с факти и видяха всички по телевизията как е ограбена Славия. Не знам може би Наско си има свой поглед на нещата. И сам преценява какво е положението. Аз съм убеден в едно – ще ви дам пример. Последният мач Славия и Черно море – свири този съдия шуменския (Станислав Тодоров б.р.). Нямаше ВАР, нямаше намеса. Мачът мина без проблеми, без скандали и ексцесии. Значи може. Ако всички се справят по този начин с футболните срещи, нещата ще бъдат окей. Дай Боже Георги Кабаков по същия начин да се справи с мача. Дай Боже да наблюдаваме такова съдийство – убеден съм, че той може и съм сигурен, че няма да бъде пристрастен. Никой не е застрахован от грешки, всеки може да сгреши, но както казваше баба ми „Има грешка, има и прошка.“ Но когато е тенденциознно, то дразни и тогава съсипва футбола“, каза босът на „белите“ относно съдийството в Първа Лига.

„Определено мога да ви кажа, че съм съгласен с Наско Сираков, че някои мачове не се печелят по честен път. Аз затова пискам от някои съдии, защото явно от уплаха ли, от пристрастие ли, от не знам какво обаче не става както трябва“, добави Стефанов.

„Закъсняло и твърде меко“, каза той за наказанието на някои от съдиите. „Много отдавна трябваше да се случи, има съдии които изобщо нямат място във футбола. Едни и същи съдии не един, два или три пъти биват наказани по две, три срещи по два три месеца. И какво се получава в края на краищата – тези хора не си взимат бележка и продължават по същия начин“, добави Стефанов.

„Има шеф на съдийската комисия. предполагам, че това е с негова знание. Аз затова казах че явно шефът на съдиите не знае на кой свят е“, каза относно това, че след новината за наказанието на Ивайло Стоянов той бе четвърти рефер на двубоя Реал Сосиедад – Манчестър Юнайтед.

„Момчетата много добре знаят – играят срещу Левски. Левски е достатъчен дразнител“, разкри той на въпроса дали ще стимулира играчите на Славия с допълнителни премии.

„След мача с Левски ще се прекръстя на Владимир Путин“, завърши Стефанов.

Коментари