Вечните капризи: Левски не иска да играе на „Овча купел“, Венци Стефанов срина Подуяне със земята

365
Левски Славия

Левски не иска да гостува на Славия в „Овча купел“, като вместо това „сините“ настояват мачът да се проведе на Националния стадион „Васил Левски“. Двубоят от 10-ия кръг на първенството е в неделя от 20:00 часа. От края на миналия сезон стадион „Славия“ има осветление и отговаря на всички изисквания за провеждане на мачове. Очаквано Венци Стефанов се ядоса на Левски и заяви, че не им е бавачка или охрана.

„Ние настояваме да си играем у дома. Стадионът ни отговаря на всички изисквания. Провеждат се международни мачове на младежкия национален отбор. Какво ме интересува мен, че агитките на Левски се биели. Да си се оправят. Аз какъв съм? Да не съм бавачка или охрана. Натискат мачът да се играе на „Васил Левски“. Ние протестираме и не искаме. За какво правихме ремонт?

Съоръжението ни е минало лиценз и на УЕФА. Има си правилник, отговаряме на него и мачът трябва да си е на стадион „Славия“. Играхме с ЦСКА в „Овча купел“, проблем имаше ли?! За да не се бият агитките на Левски, аз трябва да платя 20 000 лева наем за националния стадион. Да не съм Майка Тереза“, коментира Стефанов пред „Тема спорт“.

Коментари