Венци Стефанов погреба Подуяне: С този футбол и с това ръководство – само Господ може да спаси Левски

338
стефанов левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар относно победата на „белите“ над Левски. Босът на най-стария столичен клуб похвали момчетата на Златомир Загорчич за успеха на „Герена“.

„Шапки долу! На колене пред Бялата лавина! Левскарите да вземат да се молят! Само Господ може да ги спаси – с този футбол, който играят, и с това ръководство, което имат. Искам да ви кажа, че Онзи горе забавя, но не забравя. Тези дни много от медиите писахте само: „Левски, Левски, Левски, Левски, Левски“. Готвят се, тренират, излизат, казват това, казват онова, пари събирали, карти продавали. За Славия – нищо! Славия да не е Чепръчене! Затова сега победата е още по-сладка! Бихме ги по всички правила!

И да попитам нещо – видяхте ли чужденец в тима на Славия? Ние играем само с наши момчета. Стергиакис е наше момче, от пет години е с нас. Ние сме за българското! Показахме, че бялото е по-силно от синьото“, каза Венци Стефанов пред Спортал.

Виж още:От Левски искат смърт в България! Павел Колев: Дано дойде коронавирусът, за да не играем с ЛудогорецИзпълнителният директор на Левски Павел Колев се изказа по доста любопитен начин след загубата от Сл…Mar 1 2020bgsport.net

Славия хвърли жесток пердах на Левски насред „Герена“, „сините“ се отърваха с малкоСлавия нанесе звучен шамар на Левски, побеждавайки го с 2:1 насред „Герена“. Голмайсторът на „белите…Mar 1 2020bgsport.net

Коментари