Най-накрая! Излезе от печат биографията на най-великия български треньор „Стратега“

244

От печат излезе дългоочакваната биография на една от легендите и емблемите на ЦСКА – Димитър Пенев. В „Стратега“ ще можете да прочетете интересни и неподправени истории от живота и кариерата му – и като футболист, и като треньор.

Всичко за живота му, около преминаването му в ЦСКА, около националния отбор, офертата от Интер, за великите сблъсъци на червените срещу големите европейски противници на терена. Всичко това е събрано в 263 страници заедно със спортния журналист Иво Тонков, с който двамата са съавтори на това произведение. Ще намерите и уникални снимки, близо 200, голяма част от тях не са ставали достояние на широката публика.

Изданието е в два варианта – с твърди корици. Стандартното е с цена е 24.90 лева, а колекционерското – 27.90, като то е с три уникални пощенски картички с Димитър Пенев и автограф от него. Поръчки за „Стратега“ можете да направите на мейл tonkovsport@gmail.com, като оставите имена на получател, точен адрес на офис на „Еконт“ и телефонен номер. Книгата ще бъде изпратена с наложен платеж.

Коментари