Съдийката Теодора Тодорова с потресаваща изповед: Дерибеят от БФС се оказа истински нерез (ПОДРОБНОСТИ 18+)

2112

Се*с скандалът във футбола се пренася към съдебната зала. Обвиненият шеф на областния съвет в Монтана Ангел Стоянов завежда дело срещу футболната съдийка Теодора Тодорова, а тя заявява:
„Ще се радвам да излезе виновен в собственото си дело.
Всичко започна след служебен обяд през октомври. Предложи ми дискретна връзка. Но понеже говореше, когато бяхме насаме, нямаше как да мога да докажа думите му. Споделих със съпруга си и решихме да го направим с писане. Затова и му пусках въдица с някой израз“, каза Теодора пред Нова телевизия.
След скандалните чатове във вайбър тя за първи път предостави и записан разговор с футболния шеф.
6
7
8Скандалът става чудовищен! Функционерът на БФС отрича да е отправял мръсни предложения на съдийкатаПредседателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново – Бончо Генчев, е разпоредил стартиране на…Aug 11 2017bgsport.net

„Ако аз не искам да свириш, нямаше днес да ти купя екип. Целуни ме, целуни ме. Искам да умра“, са реплики на Стоянов. „Трудно го търпях. Доста хора от футболните среди ни предупреждаваха, че той е по тънката част. Отдавна й казах, че трябва да изкараме тези чатове“, заявява мъжът на Теодора Свободин Колев.
„Ангел Стоянов назначава кой съдия на кой мач ще отиде. През пролетния полусезон трябваше да изляза да свиря, но той изкара мотив, че съм в управителния съвет на Атлетико (Лом). Излязох от управителния съвет, отидох и му занесох документ, но него това всъщност явно не го интересуваше“, продължи Тодорова.
„Абсолютно всичко е долна манипулация. Тази седмица завеждам дело. Там ще се разберат нещата. Тази жена създаде дискомфорт на семейството ми“, отговаря Ангел Стоянов, председател на областния съвет в Монтана.
Източник pik.bgЧлен на Изпълкома на БФС хвърли бомбата! Каза защо ЦСКА ще продължи да играе ганкинотоПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересен коментар след загубата на тима му с 2:3 о…Jul 23 2017bgsport.net

Коментари