Бившият собственик на футболния Левски Тодор Батков разкри кое е най-голямото перо в задълженията на клуба. Ето какво каза адвокатът пред bTV:
„Основното перо е прекомерно високият разход за трибуната. Прекалено скъпо излезе съоръжението. Това тежи и някой трябва да го плаща.
В Левски трябва човек със сърце, душа, с пари, и то „дълги“ пари, които да дава от сърце. Това, което се носи из средите, ако се случи, ще бъде добре за Левски.Тодор Батков с гаф на поклонението пред Иван ВуцовБившият собственик на Левски Тодор Батков си взе последно сбогом с починалия Иван Вуцов. Малко преди…Jan 21 2019bgsport.net

Няма как да стане на чисто. Даже и Гриша Ганчев не можа да започне на чисто, както виждате. Наложи се да плати една сума от 8 милиона, ако въобще ги е платил.
Не бива да се допуска Левски да се оказва в ситуацията, в която беше ЦСКА. Аз лично не вярвам да се стигне до фалит – теоретично, да, защото когато има налице дълг, който не се обслужва, всеки кредитор може да инициира такова производство“, Батков.Тодор Батков: Няма да се допусне Левски да фалираТодор Батков заяви, че в Левски не бива да се допуска варианта за обявяване на фалит и последване съ…Jan 17 2019bgsport.net

Коментари