Трагедията е била необратима: Стана ясна точната причина за преждевременната смърт на Георги Марков

6414

Масивен инфаркт е причинил внезапната и неочаквана смърт на бившия национал и доскорошен главен мениджър на Септември (София) Георги Марков, който си отиде едва на 46 години. Направената аутопсия потвърдила предположенията, че Марков е получил сърдечен удар, пишат колегите от „Спортал“, цитиращи от своя страна пловдивска медия.
Това се е случило повече от 48 часа преди във вторник сутринта двукратният шампион на България с Левски да бъде намерен мъртъв в дома си в столичния квартал „Бояна“.
След като се развел с жена си преди време, някогашният защитник на Пирин (Гоце Делчев), Ботев (Пловдив), „сините“ и Локомотив (София) живеел със своя приятелка от Пловдив.Нова трагедия разтърси българския футбол. Едва на 46 години си отиде Георги Марков, последен поклонПоредна трагедия разтърси футболна България! Почина бившият национал на България и настоящ спортен д…Feb 20 2018bgsport.net

За голямо нещастие обаче, последният българин, поразявал вратата на Англия, бил сам в дома си, когато му станало лошо. Това се е оказало решаващо за фаталната развръзка. Вероятно в събота срещу неделя през нощта.
След като в неделя и понеделник той изчезнал от полезрението на своите близки и колеги от Септември, те се усъмнили, че нещо не е наред. Директорът на столичния клуб не пропускал тренировка на водения от Николай Митов тим, а този път не се явил на две поредни. След като не вдигал и телефона си, хора от Септември отишли в дома му, където го намерили мъртъв.
Георги Марков ще бъде погребан в петък. Поклонението ще се състои в църквата „Света София“ в столицата, а по-късно Марков ще бъде погребан в родното си село – Струмяни.
Източник topsport.bgГеорги Марков бил в неизвестност от няколко дни, днес го открили мъртъв в дома му, аутопсията ще каже кога е починалБившият футболист на Левски Георги Марков е бил намерен днес сутринта мъртъв в дома му в столичния к…Feb 20 2018bgsport.net

Коментари