Позор за футбола ни – най-слабият треньор в историята на Левски стана най-добър треньор за 2022-а

856
треньор 2022

И това се случи! Най-слабият треньор в цялата история на Левски – Станимир Стоилов, бе избран за Треньор №1 на България за 2022 година.

Под ръководството на Стоилов Левски завърши календарната 2022 година с осем поредни шампионатни мача, в които записа шест равенства и две загуби. И не спечели нито веднъж – нещо, което не се бе случвало на „сините“ никога в близо 109-годишната им история. Преди черната серия пък Мъри успя да отпадне от малтийския Хамрун в Европа.

Е – та точно този специалист бе избран за най-добър треньор на България.

Култ към личността! И позор за футбола ни.

За да бъде срамът още по-голям на второ място се нареди Ивайло Петев, който по някакъв луд и необясним късмет си остана облечен по време на престоя си в Босна и Херцеговина.

Трети пък е треньорът на Черно море Илиан Илиев. Безспорно способен специалист, който си върши работата повече от добре. В реалния живот обаче способните хора, които си вършат работата повече от добре, получават заплати и понякога премии.

А за капак на цялата пародия големият победител дори не счете за необходимо да се появи на церемонията, че да си получи наградата…

Тъжна картинка!

Борислав Хаджиев

Коментари