Ужасяваща трагедия потресе българския спорт: Бивш футболист се самоуби след скок от 8-мия етаж

2020

Със скок от осмия етаж на блок на ул. „Дунав” 4 в Пазарджик се самоуби бившият нападател на Хебър Атанас Иванов – Гумения, съобщи „Марица“.
Възпитаникът на треньора Иван Димитров е сложил край на живота си ненавършил 39 години. Хората от квартала са покъртени от случката.
Първи безжизненото тяло на момчето видял негов съсед от блока, който се хванал за главата и загубил ума и дума. След минути пристигнал екип на спешната помощ, който обаче само констатирал смъртта на Атанас Иванов.
Жизнената дейност на самоубилия е била прекъсната буквално за миг, след като тялото се срещнало със земята. „Чу се пукот, сякаш някои е хвърлил телевизор, гледката беше страшна и разтърсваща“, коментираха пред „Марица“ живущи във втория блок от „Манастирите”.
„Всички познаваха Наско като изключително добър човек, който правеше път и на мравката“, споделиха негови съседи от входа.Страшна трагедия сполетя легендата в ските Боде Милър: Опустошени сме, написа шампионът в ИнстаграмСтрашна трагедия сполетя олимпийския шампион и легенда в ските Боде Милър и неговото семейство. Сами…Jun 12 2018bgsport.net

Иванов започва да тренира футбол в школата на ФК Хебър в края на 80-те години при треньора Иван Димитров. Влиза в спортното училище и играе за Хебър.
После за кратко се мести в София, където заедно с набора си Иван Чушков се състезава за старшата на Септември (София), но се завръща отново в родния си тим, за да продължи с футбола.
При мъжете на Хебър Иванов почти не е записвал официални мачове. Има такива в ранния период на Бенковски, както и за тимове от регионалния футбол.
От малък си беше с интровертен характер и не допускаше много хора близо до себе си. В последните години се затвори съвсем, имаше и проблеми с психиката. До последно е останал ерген.
По-рано през тази година от заболяване починал най-големия брат в семейството, докато Атанас е най-малкия. Той имал още двама живи братя.
Източник livesport.bgНешка Робева избухна в плач: Легендарната треньорка с трогателна изповед след голямата семейна трагедияЛегендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева сподели във „Фейсбук“ емоционално обр…May 15 2018bgsport.net

Коментари