Истерия! Левскарите изкупиха билетите за 5 минути, започнаха пробив в „А“ сектор

781
финала за Купата на България

Феновете на Левски сътвориха истински прецедент. В рамките на 5 минути отпуснатите билети за финала за Купата на България срещу ЦСКА бяха изкупени. Това се е случило на място от касите, както и онлайн.

От сутринта имаше сериозна опашка пред касите на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, а голяма част от хората не успяха да закупят билети.

Отпуснатите пропуски са 18 500.

Управителят на фен магазина на Левски – Пламен Петров, „Гонг“ , че „сините“ привърженици са изкупили билетите за секторите Б и В за финала.

„Билетите свършиха за по-малко от 10 минути. Има огромни опашки и много разочаровани хора. Организацията си я водят от Купата на България, нямаме общо. Направихме всичко възможно поне да запазим билети за хората с абонаментни карти – те са около 3000 хиляди. Всички други билети в свободна продажба са изчерпани. Картодържателите могат да са спокойни, че до петък им се пазят билети, а след това ще се пуснат за останалите“, заяви Пламен Петров.

„Никога не съм виждал такова нещо. Буквално за 4-5 минути. Свързахме се с хората от Ивентим, казаха, че е истина, няма провокация. Ще се радваме на пълен стадион, като гледам“, завърши Петров.

Фенове на Левски купуват от предназначените за „червените“ билети в Сектор „А“

„Синята“ истерия за билетите за финала за Купата на България продължи и по неочакван начин.

След като пропуските бяха изкупени за 5 минути, привърженици прибягнаха до крайни мерки, които са доста рискови.

Доста от тях започнаха да купуват пропуски за Сектор „А“, който е предвиден за фенове на ЦСКА.

Твърде вероятно е полицията да не допусне фенове със „сини“ фланелки да заемат места в Сектор „А“, непосредствено до тези на „червените“.

Привържениците на ЦСКА също активни

„Червените“ привърженици резервираха онлайн голяма част от пропуските за Сектор „А“, докато за Сектор „Г“ са продадени около 2000 билета до 10:30 часа днес.

Очаква се всичките пропуски да бъдат изкупени.

Коментари